Personal: Weer Terug | Update, nieuwe baan, etc!

Na ruim 2 maanden radiostilte ben ik weer terug om te bloggen! Zonder het aan te kondigen was ik er even tussenuit gepiept, van zowel het schrijven als lezen van blogs. Ondanks dat ik nog een hele lijst aan ideeën had om over te bloggen zat het er even niet in, en had ik echt even een pauze nodig!

Hierbij dus even een snelle update over hoe het nu met mij gaat, wat ik de afgelopen 2 stille maanden heb uitgevoerd en wat ik van plan ben met mijn blog.

Nieuwe baan (+woonplaats)

De belangrijkste nieuwe ontwikkeling is dat ik nieuw werk heb gevonden! Per 1 september ga ik aan de slag bij een Business Center in Amstelveen, waar ik gelukkig mijn Japanse vaardigheden weer uit de stoffige la kan toveren en een nieuwe start kan maken. 

Het mooie ervan is dat naar Amstelveen verhuizen altijd al iets is wat ik graag wilde, in verband met de Japanse populatie die daar woont. Woehoee spannend!

Rijlessen

Ik ben nog altijd het gevaar op de weg aan het uithangen met mijn rijlessen, maar er is wel degelijk vooruitgang zichtbaar. Ik vind het nou eenmaal spannender en doe er langer over dan de gemiddelde mens, maar ik heb afgelopen week wel mijn vrijstelling behaald met mijn Tussentijdse Toets, en mijn eerste examen al ingepland! *let’s pray* 

Afvallen

Langzaam maar zeker begin ik me weer wat beter te voelen. Ik heb een tijdje niet lekker in mijn vel gezeten, en ben intussen begonnen met gezonder eten, en de eerste veranderingen worden al zichtbaar (en voelbaar!). 

Zodra ik in Amstelveen gevestigd zit ga ik kijken of ik minimaal 1x per week kan sporten (sportschool + zwembad vlakbij huis!) en hier hopelijk goed mee vooruit!

Bloggen

Ik heb dus meer dan 2 maanden niet meer geblogd, dat is een nieuw record voor me! Ik vond het lastig het allemaal stil te laten liggen, maar ik had even ruimte nodig om op adem te komen. Ik heb dan ook al die tijd niet ingelogd (was zelfs mijn wachtwoord vergeten, haha, help), geen andere blogs bekeken (ook niet van vriendinnen) en mijn Google Analytics niet aangeraakt. 

Deze week ben ik langzaam weer begonnen met wat artikels klaar te zetten voor een frisse start, waaronder deze snelle update! Het is leuk om te weten dat tijdens mijn afwezigheid het bezoekersaantal van mijn blog alsnog is gestegen, en ik heb een aantal ideeën op de planning staan om deze dode site weer tot leven te wekken.

Ondanks dat ik al een tijd lang terug ben uit Japan, merk ik toch dat ik er nog genoeg over te vertellen heb, dus hier zal ik weer wat meer op in gaan! Het eerste (echte) artikel zat deze week al verschijnen :).

 

 

4 thoughts on “Personal: Weer Terug | Update, nieuwe baan, etc!

  1. Leuk dat je weer terug bent Jinn :) En ook dat je weer over Japan gaat bloggen. Ik ga er over 3 weken heen dus misschien heb je nog tips? ;) Ook zo tof van je nieuwe baan! Ik kende een aantal andere OTC studenten die ook hadden gesolliciteerd dus het betekend zeker wat dat je bent aangenomen. Ik zou niet meer durven solliciteren voor een Japanse functie… mijn Japans is zo dramatisch geworden :’)

  2. Yaaay! Ik ben benieuwd naar de artikelen die gaan komen. Ik heb je blog en lieve reacties wel gemist hoor! Heel tof van je nieuwe baan en dat je in Amstelveen gaat wonen (bloggersmeeting in Amsterdam?;-)). Straks nog een autootje erbij en dan ben je helemaal compleet:-D En het is geen probleem toch dat je er misschien wat langer over doet tot je rijexamen? Je hebt er uiteindelijk de rest van je leven wat aan.
    Dalinka recently posted…Mijn meest gedragen sieraden + nieuwe armband LucardiMy Profile

  3. Spannende tijden, die aanbreken. Veel succes met je nieuwe baan, al denk ik dat dat wel gaat lukken. Veel plezier in Amstelveen ook!
    Ga je nu weer vaker bloggen? Ik ben zelf ook weer terug van een tijdje niet/nauwelijks bloggen, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge