10 Fancy Japanese Gadgets You Might Want To Purchase

 
Iedereen weet dat Japan de gekste gadgets kent. Zo heeft Buzzfeed jullie wellicht al vermaakt met de meest onpraktische gadgets ooit, en zo niet dan moet je die zeker maar eens gaan bekijken. Maar voor dit artikel heb ik eens goed de winkels afgespeurd en dingen gezien die misschien het overwegen waard zijn, want leuke dingen zitten er echt wel tussen!
 
1. USB Cup Warmer & Cooler
 

Stel je voor, je zit lekker achter je PC te werken, je plugt je USB Cup Warmer&Cooler erin en je kan rustig op je gemakje drinken zonder dat je thee afkoelt in de winter, of zonder dat je colaatje warm wordt in de zomer. Hoe fancy is dat? Ideaal! En dan ook nog in leuke kleurtjes beschikbaar ook!

2. Foot Massager
 
 
In combinatie met de USB Cup Warmer&Cooler kunnen we het nog luxe krijgen achter onze laptopjes! Dit fluffy roze ding (en ze hadden ook wel andere kleuren) heeft zowel een massage- als en verwarm-functie, en is dus ideaal voor de koude voeten tijdens de winter. Voor de mensen die aan hun bureau of tafel werken super handig dus! Ook als je lekker op de bank zit zou dit misschien fijn zijn, wie weet.

3. Pisstraal-waterspuiters
 

Ik heb eigenlijk geen idee waar deze voor zouden moeten dienen, misschien kan je ze gewoon als waterspuiter gebruiken, of misschien kan je er ook bier in doen en heb je een grappig tapje voor op je feestje. Hoe dan ook, ze zijn best hilarisch en ik zou het niet erg vinden om er één mee naar huis te nemen. Het is dat ik op het gewicht van mijn bagage moet letten!

4. Onsen Tamago Maker
 
 
 
Tamago is Japans voor ei, en in dit kleine schattige ding kan je dus eitjes koken. Eitjes erin, water erbij, dekseltje erop en koken maar! Is het niet adooorable? Ik moet toegeven dat ik zelf niet zo’n fan ben van gekookte eitjes (doe mij maar gebakken!), maar ik krijg wel een random koopdrang bij het zien van dit schattige eierkokertje! Ik heb hem wel laten staan…

5. Grand Kaffe Duo
 
 
Wat een leuk koffiezet-apparaatje. Ik heb hem thuis nog opgezocht, want aangezien ‘Récolte’ best Frans klinkt dacht ik dat hij in Europa ook misschien ergens in de winkels zou liggen. Ik krijg echter alleen Japanse resultaten, en het design vind ik ook wel typisch Japans. Kleurrijk en schattig. Voor minder dan 40€ had ik hem mee kunnen nemen, maarja, toch maar even zuinig doen met mijn geld… En bagage, natuurlijk.

6. Froggy Air Dispenser
 
 
Ze hebben hier een heleboel verschillende soorten luchtverfrissers. Een hele kast vol, in de winkel Village Vanguard bijvoorbeeld, waar ook dit schatje tussenstaat. Je zet hem neer en hij zorgt er simpelweg voor dat je kamer lekker ruikt. Leuk om te zien toch? :)

7. PC Dusting Ball
 
 
Mijn laptop raakt regelmatig stoffig en zo duur waren ze niet eens, dus ik denk dat ik nog een keer terug ga om één van deze lieverds te halen. Met deze dusting balls, of hoe ze in het Japans genoemd worden, animal ponpon cleaners, kan je je computerscherm, toetsenbord of laptop afstoffen. Een schattige accessoire, leuk als hebbeding maar ook stiekem toch wel handig soms!

8. Pop Up Animal Toaster
 
 
Ik moet toegeven dat er best veel soorten toasters verkrijgbaar zijn in Japan. Het geboorteland van de schattige karakters zoals Hello Kitty en Rilakkuma heeft ook wellicht toasters van deze karakters. Waarschijnlijk ook een Disney toaster hier, en een Pokémon toaster daar.
 
Maar als je niet zo weg bent van deze Japanse karakters dan heb je nog deze leuke boerderijdieren-toasters, die misschien wel leuk staan in ieder huishouden! Geen idee of ze ook geluidjes maken als je brood klaar is, ze zien er in ieder geval wel erg leuk uit.

9. Shippon Animal plantjes
 

Oké dit is misschien wel het meest nutteloze ding uit de lijst, maar ze zijn wel heel grappig. Kennen jullie het mannetje van de Action waar je gras uit zijn hoofdje kan laten groeien? Zo heb je hier nu deze diertjes, waar je ook plantjes uit kan laten groeien. Leuk als cadeautje voor je neefje of nichtje, of een grappige accessoire voor op de vensterbank bijvoorbeeld!

10. De Sauce Shot
 
 
Als afsluiter van het lijstje vond ik deze Sauce Shot in de winkel, wat een lacher voor bij het eten! Je hebt vast nog nooit met zoveel stijl en awesomeness je hamburger of frietjes voorzien van ketchup. Het zal vast mogelijk zijn om er allerlei soorten saus in te doen. Schieten maar!

Wat zouden jullie misschien kopen? En hebben jullie ook weleens leuke aparte gadgets gezien in het buitenland? :)

8 thoughts on “10 Fancy Japanese Gadgets You Might Want To Purchase

  1. Geweldig artikel!
    Ik vind ze allemaal wel handig, en zou denk ik gaan voor de Sauce Shot omdat mijn vriend echt te vaak sausjes bij zijn eten doet (en dan kan ik hem misschien voor wraak -kook ik niet lekker genoeg dan?- onderspuiten met wat ketchup ofzo haha xD)

  2. Haha jeetje deze ben ik nooit tegengekomen in Japan! Wat een super leuke broodroosters! En vooral de warmer/cooler zou ik zeker gebruik van maken :P

  3. Op mijn werk gebruiken veel mensen ook de USB cup warmer. Echt handig dat ding want we drinken behoorlijk veel thee hier haha.
    Ik vind het altijd zo jammer dat deze gadgets bij ons altijd heel duur zijn om te kopen want dit soort dingen fleuren gelijk je hele omgeving op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge