Pathé VIP | Dronken & Misselijk naar de Film!

Afgelopen maand maakte ik het ook eindelijk een keer mee: me voelen als een filmster toen ik naar de film ging. Een dronken en misselijke filmster. Haha, grapje. Het dronken gedeelte dan, dat viel best mee, al moet ik zeggen dat het niet moeilijk is om dat voor elkaar te krijgen. Lees hier mijn (positieve) ervaring met Pathé VIP


Ik zou dus naar de film Spectre gaan, en al een paar keer ben ik voorbij de VIP ruimte gelopen, maar nu zou ik er dan toch eindelijk een keertje plaats nemen! De bar en de rest van het interieur geven je al een prima VIP-gevoel, het ziet er allemaal chic maar ook gezellig uit.

Je kan plaatsnemen aan de hoge tafels, gaan staan bij één van de bartafels of lekker in de zithoek gaan zitten. Wij hebben aan de tafels gezeten maar zijn toen ze klaar waren met stofzuigen lekker in de zithoek neergeploft.

Op de Pathé website staat dat je een uur voor aanvang aanwezig moet zijn, maar wij telden daar – oops – nog 30 minuutjes ofzo bij op. Ik weet niet of dit officieel veel uitmaakt, maar we waren dus een beetje te vroeg. 

Ze waren dus ook nog druk bezig met opruimen, stofzuigen en het aanvullen van al het eten. Maar dat was niet erg, we mochten gewoon alvast gaan zitten en schanzen en zuipen – euh, ik bedoel eten en drinken :). Een tijdje later kwamen de mensen pas binnenstromen, waarschijnlijk was dat rond de fatsoenlijke tijd om te arriveren. Achja!

Bij binnenkomst word je verwelkomd met een welkomsdrankje. De rest bestaat uit het onbeperkt bestellen van drankjes, het pakken van frisdranken uit de koeling en ooonbeperkt (vr)eten! Toen wij er kwamen was er dus al vrij veel op van de vorige lading VIP’ers en waren ze net alles bij aan het vullen.

Maar over het algemeen bestaat het voedsel uit een lading aan hartige hap, waaronder veel kaas (helaas voor mij, bah), maar ook lekkere worstjes, gehaktballetjes en andere dingen! Daarnaast hebben ze nog veel zoete hemelsheden, die lekkerder zijn dan je zou denken. Vooral de macarons was ik helemaal gek op, en ik heb dus ook alle macarons geclaimd die er nog lagen. Muhaha. We waren er toen toch als enige :).

Ook de normale bios-snacks zoals (allerlei soorten) popcorn, m&m’s, chips etc. lagen er voor het grijpen. Zo heb ik toch een keer wat popcorn met smaakjes uitgeprobeerd! (Greek Yoghurt Raspberry: iel. Latte Macchiato: yum).

Het smullen van de macarons (oja, en de heerlijke chocolate cake pops!) deed ik in combinatie met wat lekkere alcoholische drankjes, want ja, why not hè. Ik heb van alles een beetje gesmuld, en uiteindelijk ben ik best lang bezig geweest met een bakje nacho’s… Dat bakje was toch wat dieper en groter dan ik dacht, haha!

Maar goed, alleen nacho’s gaat na enige tijd vervelen. Dus…

Na nog wat meer zoetigheden en drankjes was ik dus al aardig misselijk. Maar dan komt het, je mag ook nog eens eten en drinken meenemen naar de film. Zoveel als je maar wilt. Er schijnen zelfs mensen te zijn die dienbladen vol meenemen, en dan loopt zo’n Pathé medewerker ook gewoon met je mee om te helpen met dragen.

Wij deden het nog redelijk rustig aan, want we zaten al best vol en waren ook best misselijk. Maarja, als je toch spul mee mag nemen hè. Dus een drankje of 2, 3 (hallo, jaszakken), bakje lekkere (neutrale) popcorn, een bakje Latte Macchiato popcorn, wat m&m’s van alle kleuren, en we waren voorzien. We mochten lekker neerploffen in van die VIP-stoelen, en van de film gaan genieten. En verder vreten natuurlijk, yay.

bron foto’s

Dus een paar kilo zwaarder kwam ik weer de bioscoop uitgerold, wat was dat leuk. Spectre was ook leuk trouwens. Ik vond hem wel een beetje lang duren, maar aan de andere kant ook weer genoeg tijd gehad om lekker uit te buiken. Oja, wat je voor een fortuin betaalt voor zo’n chill avondje? Dat valt nog best mee ook!

Mocht je voor een normale film gaan en niet voor IMAX (dan ben je wel nog een paar eurie’s extra kwijt) dan betaal je €25,- voor een VIP-kaartje, en maar €15,- of €10,- als je zo’n chille Pathé Unlimited kaart hebt. Als je dit doet in plaats van een IMAX of 3D uitje, inclusief popcorn, drinken en andere snoepsels, dan ben je niet eens zo veel meer kwijt aan een VIP-avond. Vooral niet als je nagaat wat je ervoor terug krijgt. Dat eet en drink je er echt wel uit!

Dus, ik kijk alweer uit naar mijn volgende Pathé VIP-avond. Ik lust nog wel wat meer van die lekkere macarons. En ik ga al niet zo vaak naar de bios, maar met al dat lekkere eten en drinken is het wel extra leuk!

Pathé VIP schijnt alleen nog maar beschikbaar te zijn in de bioscopen in Eindhoven, Breda, Tilburg en Maastricht. Kom dus maar allemaal deze kant op jongens! Maar helaas wordt zo’n bioscoop-uitje dan toch wat prijziger ;).


Ben jij al weleens bij Pathé VIP geweest?

 

 

 

 

10 thoughts on “Pathé VIP | Dronken & Misselijk naar de Film!

  1. Ik wist helemaal niet dat Pathe VIP bestond, maar het wordt ook niet bij mij in de buurt aangeboden dus dat verklaart wel een hoop;-) Het klinkt inderdaad wel als een groot vreetfestijn haha. Ik krijg een bak popcorn meestal al niet eens op, dus ik denk niet dat dit helemaal mijn ding is. Hoewel de zoetigheden er wel erg lekker uitzien.
    Dalinka recently posted…Warm de winter door + winactieMy Profile

    1. Grappig dat veel mensen het nog niet wisten, maar dat snap ik ook wel als het alleen nog maar in deze omgeving is! Is inderdaad gaaf!:D

  2. Ik ben officieel overtuigd; ik wil een keer naar de Pathé als VIP. Misschien toch wel deels omdat ik te veel van eten houd en dat er allemaal wel héél aanlokkelijk uitziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge