Te gekke agenda van Ban.Do (17 maanden)

Ban.Do agenda

Echt letterlijk op mijn laatste dag in Japan wist ik nog een mooie winst binnen te slepen. Ik bedacht me last minute dat ik eigenlijk nog een agenda nodig had. Het leuke ding waar ik uiteindelijk mee thuis kwam was de leuke ‘I am very busy‘-agenda van Ban.Do.

Ik kocht hem bij een boekenwinkel in Japan, maar hij is ook verkrijgbaar via de net zo te gekke Ban.Do webshop. Thuis viel hij zo in de smaak dat mijn moeder en beste vriendin hem ook gelijk bestelden. Kijk in dit artikel maar mee wat er zo leuk aan is! 

De afgelopen 2 jaar ben ik doorgekomen met mijn zelf-gepimpte agenda’s van Foto.com. Hier maakte ik dan mijn eigen happy places van, en ze waren echt heel leuk. Ik bedacht me alleen dat nu ik afstudeer, zal moeten gaan solliciteren en echt aan het werk zal moeten… dat het misschien niet super professioneel is als ik mijn agenda met Disney-, katten- en knappe Koreaanse mannen-afbeeldingen tevoorschijn haal. Hoe leuk ik ze ook vind…

Dus, hier heb ik een super alternatief. Hij is niet meteen super volwassen, serieus en saai, maar ook weer niet te kinderachtig en/of te nerderig. Het is een leuke agenda waar ik net zo blij van word, en bovendien is het er één van 17 maanden dus ik kan er lekker mee vooruit!

Ban.Do agenda

Als je de agenda opent word je gelijk verwelkomd door een vrolijke sticker collectie, gevarieerd van random stickers (chill pills? Een spookje?) tot leuke stickers die je kan gebruiken om een bepaalde dag in je agenda te markeren (best day ever, girls night out).

Ban.Do agenda

De agenda is heel efficient ingedeeld door middel van tabjes, waarmee je zo van maand naar maand kan skippen. Het design is erg vrolijk en kleurrijk, en de agenda is Engelstalig.

Ban.Do agenda

Dan heb je ergens vooraan nog deze leuke pagina waar je je leukst geplande activiteiten en feestjes bij elkaar kan zetten. Of andere dingen, het ligt eraan wat jouw reasons to party zijn natuurlijk!

Ban.Do agenda

Bij elke maand krijg je vooraf een kalender-overzichtje, wat ideaal is voor een duidelijk overzicht van eventuele verjaardagen, activiteiten en andere belangrijke afspraakjes.

Ban.Do agenda

De agenda is gelukkig ingedeeld zoals ik het altijd het handigst heb gevonden, niet per dag of per 3 dagen, maar per week. Met genoeg ruimte om te schrijven bij elke dag.

Ban.Do agenda

De weken zijn opgeleukt met vrolijke en inspirerende quotes, en met leuke random challenges aan het eind van elke week. Of je die nu wil gaan doen of niet, het is sowieso leuk om elke week weer een nieuwe te lezen!

Ban.Do agenda

Ban.Do agenda

Ban.Do agenda

Aangezien het een Amerikaanse agenda is zal je er helaas wel zelf Sinterklaas, King’s Day etc. in moeten schrijven, maar je mag ondertussen wel mooi gniffelen om de grappige ‘nationale dagen’ die ze er in hebben gezet.

 Ban.Do agenda

Ban.Do agenda

Verder heb je genoeg notitie-pagina’s om er lekker op los te kladden, en is de agenda nog leuk opgevuld met leuke en kleurrijke pagina’s, quotes en andere random dingetjes.

Ban.Do agenda

Ban.Do agenda

Ban.Do agenda

Ban.Do agenda

Tot zover dan mijn nieuwe Ban.Do agenda! Hij kost bij de webshop zo’n €20,- en is met de verzendkosten erbij wel redelijk prijzig helaas, maar dan heb je wel een super leuke agenda voor 17 maanden!

De agenda is verkrijgbaar met nog 2 andere soorten kaften, en loopt van augustus 2015 tot december 2016. De webshop biedt verder nog veel meer leuke dingetjes zoals stationery, drinkflessen en telefoonhoesjes. Zeker de moeite waard dus om een kijkje te nemen voor de online shoppers! :)

Ban.Do agenda


Wat vinden jullie van deze vrolijke agenda? En kenden jullie Ban.Do al?


NIEUW: wil je ook spulletjes van Ban.DO? Lees mijn nieuwe artikel over dit leuke merk dat nu ook in Nederland verkocht wordt! (klik hier)

 

8 thoughts on “Te gekke agenda van Ban.Do (17 maanden)

  1. Wat een leuke agenda :D Ik kende Ban.do nog niet. Ik heb zelf nu ook een agenda uit Japan van 17 maanden. Heerlijk! Hij is echter wel van Mickey Mouse haha. Dus ik snap je punt van het solliciteren en dat dan een professionelere agenda handig is ;)
    Eva recently posted…My First Ted Baker PurchaseMy Profile

  2. Van dit soort agenda’s word ik echt vrolijk. Heel leuk! Tegenwoordig gebruik ik mijn mobiel als agenda, Papieren agenda’s wil ik nog weleens kopen, maar ik gebruik ze eigenlijk nooit meer. Als ik nog op school had gezeten dan had ik deze sowieso willen hebben!
    Dalinka recently posted…Overnachten in een boomhutMy Profile

  3. Oké je hebt me absoluut overtuigd! Het is maar goed dat ik nog geen agenda aangeschaft heb. Ik ga hem op mijn birthday wishlist zetten! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge