Tip voor Valentijn: Love Capsules van Coolgift.com

Eind van deze week is het alweer Valentijn, een leuke dag om niet alleen je geliefde, maar ook om iets liefs te doen voor vrienden of familie.

Een leuke tip hiervoor zijn deze super schattige love capsules, a.k.a. liefdespillen. Deze super schattige pilletjes zijn afkomstig uit Korea, maar kan je nu ook online bestellen bij de leuke webshop Coolgift.com. De pillen zijn uiteraard niet om te slikken, maar voor een heel leuk ander doel!

Onlangs kwam ik in contact met coolgift.com, een webshop waar je de leukste en grappigste cadeaus, gadgets en hebbedingen kan kopen. Opmerkelijk is dat ze er héél veel leuke dingen hebben die ik herken uit Japan en Korea. Hier ben ik natuurlijk helemaal weg van. Tussen alle leuke gadgets merkte ik deze schattige love capsules op uit Korea!

De love capsules komen in een schattig potje, waar Koreaanse tekens opstaan en een schattig kaartje met Love 100% aan hangt. Het potje alleen is al super schattig, maar dan zitten er dus ook nog eens tientallen lieve schattige liefdespilletjes in. 

Je hebt ze in verschillende kleurtjes en met verschillende soorten gezichtjes, maar allemaal echt even schattig. In hun geheel vormen ze ook gewoon een super leuk item als decoratie.

Als je de pilletjes openmaakt zie je dat er kleine schattige rolletjes papier in zitten, met een klein ringetje er omheen. Haal het ringetje van het rolletje papier, rol hem uit en je kan er een leuk berichtje op krabbelen. Om deze reden worden de love capsules ook weleens ‘message pills’ genoemd. 

Of het nu is aan je boy-/girlfriend, een BFF, of je broer of zus, het is altijd leuk om op deze manier iemand een schattig cadeau te geven dat ook wel persoonlijk is. 

Het vergt natuurlijk wel wat moeite om alle pilletjes open te maken, de briefjes uit te rollen, je berichtje erop te schrijven en hem weer op te rollen en af te sluiten. Maar dan heb je ook wat! Natuurlijk hoef je ze niet per se allemaal te gebruiken als message pills. Ik weet zelf al dat deze ook als decoratie niet zouden misstaan op mijn kamer. 

Het is mij nog onbekend waar de trend vandaan komt, maar in Azië zijn ze blijkbaar gek op dit soort message pills, en ze hebben ze in verschillende soorten die op verschillende manieren geleverd worden. Maar dit leuke aantal pilletjes in dit onwijs leuke potje vind ik wel het leukst, en wat een geluk dat deze nu ook aan onze kant van de wereld verkrijgbaar zijn. 

Bron: AliExpress

Mijn ervaring met coolgift.com is ook zeer positief. Vrijdag de bestelling geplaatst en zaterdag had ik ze in huis. Ze worden gewoon al in het potje geleverd, en die zit weer in een klein kartonnen doosje van precies het formaat van het potje, ter bescherming. Verder zat er nog een leuke set speelkaarten bij, altijd handig. Op de website word je voorzien met de volgende informatie:


BIJKOMENDE INFORMATIE

 • 90 capsules die opgerolde papiertjes bevatten
 • Pil heeft geen medische werking
 • Pil kan niet garanderen dat je liefde beantwoord wordt
 • Een ideaal geschenk voor Valentijn
 • Pil mag niet ingeslikt worden
 • Capsules zijn herbruikbaar
 • De kleurrijke capsules zijn 2 x 0,7 cm groot

Ik mag in ieder geval boffen met een groter aantal dan 90 capsules. Zoals ik al aangaf zijn deze pilletjes precies mijn smaak voor leuke en schattige decoratie op mijn kamer.

Maar er is ook nog een andere gelegenheid waarvoor ik ze perfect kan gebruiken. Even persoonlijk, maar vanwege redenen is mijn broertje op het moment 10 weken uit huis, en we kunnen alleen contact hebben via post. Mijn ouders gaan binnenkort naar hem toe, en ik weet al wat ik ze mee ga geven voor mijn lieve broer :). Ik heb er in ieder geval genoeg voor gebruik!

Kortom, dit is super leuk om te hebben of te geven, dus was je nog opzoek naar iets leuks voor Valentijn? Bestel dan deze leuke liefdespillen bij Coolgift.com, razendsnelle levering gegarandeerd en je kunt aan de slag!  

Mochten de pillen niet helemaal je ding zijn, bekijk dan vooral alsnog de webshop, want van leuke gadgets tot de creatiefste en origineelste cadeaus, en bordspellen: er is van alles verkrijgbaar.

De liefdespillen zijn verkrijgbaar voor €11,95.


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Coolgift.com

 

 

12 thoughts on “Tip voor Valentijn: Love Capsules van Coolgift.com

  1. Ja he, tis dat ik er nu zelf een artikel over heb geschreven en ze in huis heb, maar ik zou alsnog leuk vinden als ik dit zou krijgen van een potentiële lover muhaha:)

 1. Wat een ontzettend gaaf cadeautje! Ik zou zo gelukkig worden als ik dit krijg voor Valentijnsdag. Echt heel schattig en persoonlijk. Fijn dat ze zo snel geleverd worden, want dan komen ze nog optijd binnen. Ik vind het altijd lastig om iets origineels te bedenken, dus dit is echt een uitkomst!
  Catherine recently posted…Interior Design Inspiration My Profile

 2. Propel Vapors – A US based brand which is a best fit for your famous lifestyle, an affiliation that is fighting with Tobacco with unassuming pack of people teaching the youthful about Vaping, an association giving a sound strategy for living for best in class periods while making each and every Smoker a Non-Smoker.The first brand in the Vaping Industry fulfilling the necessities to fight tobacco and smoke Cancer free. Giving the organizations (Vaping contraptions, Vaping Liquids and embellishments) over the Globe and endeavoring to attempt of Converting the world a Lung Cancer free World.

 3. Thanks for sharing this adorable post! At the end of last month, I gave this as a gift to my niece for her birthday. She liked it a lot so we spent some time together on making this again. I’ll be sharing this post with my friends for sure!
  Kathie recently posted…Quick Update at MrvapoMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge